Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان بسیجی دانشگاه امیرکبیر طی نشستی با یکی از کارگران شرکت کنتورسازی قزوین به گفتگو درباره مشکلات و مسائل کارگران این کارخانه پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، دانشجویان بسیجی دانشگاه امیرکبیر که در سال‌های اخیر پیگیری مطالبات صنفی کارگران را در دستور کار خود قرار داده‌اند، این بار طی نشستی با پرویز یوسفی یکی از کارگران شرکت کنتورسازی قزوین درباره بررسی مشکلات و مسائل کارگران این کارخانه به گفتگو نشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پرویز یوسفی کارگر شرکت کنتور سازی در این نشست گفت: شرکت کنتورسازی از اواخر سال ۸۶ از طریق اصل ۴۴ خصوصی‌سازی به آقای عامری واگذار شد. پس از واگذاری این شرکت به این شخص، ایشان اقدامات خلافی را انجام داد که حالا خیلی به جزئیات آن نمی‌پردازیم.
 بیشتر بخوانید: کرونای بزرگتر کارگران کنتورسازی ایران مسئولان برای برطرف شدن مشکل کارگران کنتورسازی قروین کاری انجام نمی‌دهند کارگران کنتورسازی ایران مقابل استانداری قزوین تجمع کردند شرکت کنتورسازی قصد دارد ۱۰۰ کارگر را اخراج کند آتش خصوصی‌سازی کنتورهای «شرکت کنتورسازی ایران» را هم سوزاند
یوسفی ادامه داد: مشکل اصلی ما کارگران از سال ۹۵ شروع شد. از آن سال تمام بیمه‌های تکمیلی و تسهیلات و مزایای غیرنقدی ما را قطع کردند و کم‌کم مشکلات مضاعف ما شروع شد. همچنین حقوق هفت ماه سال ۹۵ ما داده نشد و ما به فرض که همان حقوق را الان بگیریم، دیگر آن پول برای امسال ما ارزشی ندارد و قیمت کالا‌ها چندین برابر شده است.

کارگر کارخانه کنتور سازی  تاکید کرد: حقوق سال ۹۶ و همچنین ۹۷ و ۹۸ ما نیز به همین منوال ادامه پیدا کرد و الان نیز نزدیک ۲۷ ماه هست که کارگران این شرکت حقوق نگرفته‌اند. حتی در صورتی که الان نیز پرداخت شود، با وجود این تورم و گرانی خیلی به درد ما نمی‌خورد.

وی گفت: این مسئله را نیز باید در نظر گرفت که پارسال از سوی مقام معظم رهبری به نام رونق تولید نامگذاری شد و امسال نیز به نام جهش تولید و ما کارگران به خاطر این قضیه پارسال را با هر شرایطی بود شرکت را سرپا نگه داشتیم و نگذاشتیم که تولید متوقف شود.

یوسفی تاکید کرد: در حال حاضر نیز به اندازه دو سال جنس در گمرک وجود دارد و با تداوم این شرایط احتمال خرابی و از بین رفتن آن‌ها زیاد است. الان که این اجناس وجود دارد، چرا باید در شرکت بسته شود و افراد زیادی را بیکار کنیم؟ اگر در شرکت بسته شود، باید ارز خارج شود و از چین ما این قطعات را وارد کنیم.

کارگر کارخانه کنتور سازی اظهار کرد: چرا مسئولین ما نمی‌خواهند قضیه را حل کنند و به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند؟ ما از استانداری، قوه قضائیه و اداره کار بسیار دلخور و ناراحت هستیم. تنها کسی که در قزوین به حرف ما گوش کرده است، حاج آقای عابدینی، امام جمعه شهر است که همیشه پای کار ما بوده اند و حرف ما را شنیده‌اند و به ما کمک‌های زیادی کرده اند، ولی خب ایشان به تنهایی هم نمی‌تواند تمام مشکلات شرکت را حل بکند.

وی ادامه داد:‌ ما پارسال هفت ماه جلوی استانداری می‌رفتیم، ولی شخص استاندار را یک بار هم ندیدیم و بار‌ها به ما اعلام کردند که قضیه را حل می‌کنند، اما هیچ نتیجه‌ای تا الان نداشته است.

یوسفی افزود: قضیه شرکت کنتورسازی و مشکلات آن اینقدر بزرگ نیست که واقعا هیچ چاره و راه‌حلی برای آن وجود نداشته باشد. متأسفانه بار‌ها از سوی صدا و سیما آمده‌اند و از وضعیت شرکت و کارگران آن فیلم‌برداری کرده اند، ولی یک برای هم پخش نشده است. اگر مشکلات ما حل شد و پیگیری‌ها انجام شد که هیچ، اما اگر انجام نشد، ما مشکلات و مطالبات خود را با مقام معظم رهبری در میان می‌گذاریم.

کارگر شرکت کنتور سازی بیان کرد: در حال حاضر شرکت تعطیل است و تولید به صورت کامل متوقف شده است و استانداری و فرمانداری نیز با این امر موافق هستند و هیچ کسی از این موضوع و حقوق کارگران حرفی نمی‌زند و پیگیری‌ای انجام نمی‌دهد و هیچ فکری نیز به مواد اولیه که در گمرک در حال خراب شدن است، نمی‌شود. همچنین بیمه ما نیز پرداخت نشده است که ما حداقل از بیمه بیکاری استفاده بکنیم و مشکلات زیادی داریم که کاملاً ما را مستعصل کرده است. حتی در هفته گذشته نیز در مقابل دادگستری رفتیم و خواستیم که تعدادی از تجهیزات و امکانات شرکت فروخته و به مزایده گذاشته شود و حقوق کارگران از آن طریق داده شود، که فعلا خبری نشده است.

یوسفی اظهار داشت: از اوایل قضیه و پیدا شدن مشکلات مربوط به ما، تنها ما خودمان پیگیری می‌کردیم و هیچ کس یا نهادی پیگیر وضعیت ما نبود و حتی آقای ضرغامی به عنوان نماینده قوه قضائیه به شرکت آمدند و گفتند که پیگیر مشکلات شرکت و کارگران خواهند شد و حتی از وضعیت شرکت فیلم‌برداری نیز کردند و ما منتظریم زودتر این پیگیری انجام شود.

وی گفت: راه‌حل برای مشکلات شرکت و کارگران شرکت کنتورسازی زیاد است، اما کسی همکاری در این زمینه نمی‌کند. بانک‌های زیادی از جمله بانک سرمایه و همچین سهام‌داران زیادی اعلام همکاری کردند که مسئولین با آن‌ها همکاری نکردند و اصلاً اراده این کار وجود ندارد و وضعیت شرکت همچنان نامطلوب است و کارگران آن بیکار شده‌اند و با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت کنتور سازی ایران بسیج دانشجویی خصوصی سازی کارگران کنتورسازی شرکت کنتورسازی شرکت کنتور کنتور سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۸۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«روز کارگر» تعطیل رسمی است

آفتاب‌‌نیوز :

بر اساس ماده ۶۳ قانون و مقررات کار جمهوری اسلامی ایران، علاوه بر تعطیلات رسمی کشور، روز کارگر (۱۱ اردیبهشت) نیز جزو تعطیلات رسمی کارگران به حساب می‌رود.

بنابراین، روز کارگر همچون روز‌های جمعه تعطیل رسمی برای کارگران بوده و چنانچه کارفرما مبادرت به تعطیلی نکند باید ساعت کاری این روز تعطیل کار محاسبه شود.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • قرارداد پیمانکاری در گروه ملی فولاد تخلف قانونی است / درویشی: فقط مطالبات صنفی کارگران را پیگیری می‌کنیم +فیلم
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لجبازی درست نیست
  • مخالفت با تعطیلی شنبه با استدلال ارتباط با یهودی ها جنبه کج فهمی دارد/ ما عملا سه روز از دنیا عقب هستیم / این لج و لحبازی درست نیست
  • لازم است دغدغه مسکن برای کارگران رفع شود/ هیچ کارخانه‌ای نباید تعطیل شود
  • چشم انتظاری شالیکاران برای رهاسازی آب سد
  • «روز کارگر» تعطیل رسمی است